Informació general

Els exprofessors de l'Escola d'Adults manifesten que ells mai han desmentit les seves declaracions davant el jutge instructor

Per Redacció

Els exprofessors de l'Escola d'Adults el dia que van fer les declaracions, el passat 8 de novembre de 2007

Els exprofessors de l'Escola d'Adults han manifestat, a través d'un comunicat, que les declaracions que van fer el 8 de novembre de 2007 i que van motivar la interposició de la querella criminal per part de l'Ajuntament de Cambrils, "van ser ratificades íntegrament davant el jutge instructor. Mai es van desmentir", tal com va dir el regidor Salvador Matas en el ple del passat 28 de setembre i va tornar a assegurar en el ple d'aquest passat 30 de novembre. El comunicat continua amb aquest punt dient que "afirmar el contrari és, sens dubte, un acte d'interpretació subjectiva que contradiu el contingut de les declaracions efectuades per nosaltres en la seu judicial i que consta en l'expedient judicial, com així consta una extensa documentació aportada en relació a malalties patides per nosaltres quan érem professors de l'Escola d'Adults. Tot el que consta a l'expedient judicial eren i són dades del tot objectives ja que aquestes malalties, malauradament, les vàrem patir".

Dret a la llibertat d'expressió

Els exprofessors també manifesten que eren els querellants qui, en tot cas, havien d'interposar el corresponent recurs contra la resolució judicial i "mai es va portar a terme, raó per la qual es va arxivar definitivament la causa penal contra nosaltres".
El comunicat acaba dient que "volem manifestar la nostra voluntat perquè el dret a la llibertat d'expressió, que és el que vàrem exercir i continuarem exercint, no sigui sancionat i menys penalment, com així s'ha intentat fer per part d'aquest Ajuntament"

Comenta aquest article