Esports

Les patinadores del CP Cambrils obtenen quatre podis al II Trofeu de Categories de Patinatge Artístic

Per Redacció

L'entrenadora Núria Ramiro, Alba Muñoz, Cristina Pérez, Paula Bonillo, Judit Estivill, Núria Plana, Rebeca Franqueza i l'entrenadora Mireia Guinjoan

Les patinadores cambrilenques Alba Muñoz, Rebeca Franqueza, Judit estivill i Núria Plana van aconseguir pujar al podi el passat cap de setmana del 20 i 21 de novembre alll Trofeu de Categories 2010 de Patinatge Artístic celebrat al Perelló. Hi van participar un total de 12 patinadores del CP Cambrils. Les classificacions obtingudes per les patinadores cambrilenques participants van ser les següents: en categoría Infantil A, Alba Muñoz va obtenir la 3ª posició i Paula Bonillo la 4ª; en categoría Infantil B, Cristina Pérez es va classificar en 7ª posició; en categoría Cadet  B,Patrícia Muñoz va obtenir la 9ª posició, Laia Plana la 11ª, Claudia Gonzálezla 12ª i Ariadna Estivill la 17ª.

En categoría Juvenil B, Judit Estivill es va classificar en 2ª posició i Nerea Mestre en 7ª; en categoría Júnior B, Rebeca Franqueza va obtenir la 1ª posició i Marina Fornós la 4ª; i Núria Plana es va classificar en 1ª posició en categoria Sènior B. Els membres del CP Cambrils volen fer arribar una felicitació a tots els patinadors i patinadores del club per l’esforç que suposa la pràctica d’aquest esport.

Per altra banda, el diumenge 19 de desembre al matí, el Club Patí Cambrils celebra el seu Festival de Nadal de patinatge Artístic al Pavelló Municipal, al qual hi participaran els 62 patinadors del club, des dels més novells d’iniciació fins als més veteranes de competició. La entrada com sempre serà lliure i gratuïta.


L'entrenadora Núria Ramiro amb Laia Plana, Clàudia González, Patricia Muñoz i l'entrenadora Mireia Guinjoan

Comenta aquest article