Esports

Ivan Cervantes apadrina l'acte de presentació del GP de Catalunya de Supermoto que es disputarà a Salou aquest cap de setmana

Per Redacció

El cambrilenc Ivan Cervantes va ser l'encarregat d'apadrinar la darrera prova del campionat del món de Supermoto que es disputarà a Salou aquest cap de setmana

Ahir al matí es va presentar a Salou la darrera prova del campionat del món de Supermoto que tindrà lloc aquest proper cap de setmana, 27 i 28 de novembre, al pàrquing Sud de Port Aventura. El pilot cambrilenc Ivan Cervantes va apadrinar l'acte de presentació, al qual també va comptar amb la presència de l'alcalde de Salou –Pere Granados–, el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Salou –Marc Montagut–, el director comercial de Port Aventura –Betim Budzaku– i diferents representants de l'organització.

L'esdeveniment comptarà amb gairebé 80 participants i serà retransmès per televisió a més de 70 països d'arreu del món. L'alcalde salouenc va voler agrair el suport i la col·laboració de la Diputació de Tarragona, Port Aventura, la promotora Mila Events i la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Salou. Segons va dir Granados: "sense l'esforç de tots no hauria estat possible portar a Salou el mundial de Supermoto per segona vegada. El Supermoto ajuda a promoure la desestacionalització del turisme i es continua treballant per la marca Salou i la Costa Daurada a nivell mundial". L'alcalde de Salou també va destacar la importància que aquest certamen pugui tenir continuïtat i consolidar-se malgrat un complex escenari econòmic.

Per la seva part, Ivan Cervantes va felicitar a les institucions i promotors per portar a Catalunya i a la Costa Daurada un esdeveniment de primer nivell i per tornar a convertir Salou en un referent del món del motor. El pilot cambrilenc també va destacar que el campió mundial d'aquesta modalitat es decidirà a Salou.

Aquesta prova compta amb el suport de l'Ajuntament de Salou, del patronat de turisme de la Diputació de Tarragona i de Port Aventura.

Comenta aquest article