Victòria amb golejada de l'equip femení A del FC Cambrils per 16 a 0 a l'Incresa Athlètic i contundent derrota de l'equip B

Imatge de les jugadores cambrilenques en la darrera jornada disputada

Després d'empatar al camp d'un difícil Cunit la setmana passada, les noies del l'equip femení A del FC Cambrils van esplaiar-se golejant a l'Incresa Athlètic, per 16 a 0, un equip que ocupava la penúltima posició de la classificació. El partit es va decantar ràpidament per les noies de Carlos Sánchez marcant tres gols en els primers 15 minuts. Durant el partit, es van aprofitar les bandes amb Cindy i Ilènia creant d'aquesta manera nombroses ocasions de gol. S'arribava al descans amb un clar 6 a 0 en el marcador.
La segona part no va ser tan vistosa, ja que les noies de l'Incresa Athlètic s'avançaven en defensa d'una manera brillant, i deixaven en fora de joc a les davanteres del FC Cambrils. Tot i així, el marcador va anar creixent fins arribar a l'escandalosa xifra de 16 gols. Amb aquesta victòria l'equip ja supera al Cunit i a l'Eusebi Güell i es col·loca segon a quatre punts del líder, el Molins de Rei. La propera jornada, l'equip es desplaça a Vallirana en la desena jornada de competició.
En aquest partit van jugar: Andrea, Jessica, Cindy, Judit, Lilian, Patry, Beatriz, Esther, Ilènia, Alba Gallardo i Lola. També ho van fer: Alba Gila, Ana Luna, Belén, Carla i Emi.

Contundent derrota del femení B

Per altra banda, l'equip femení B es jugava el liderat de la competició aquest passat dissabte davant del Tarramar. Les cambrilenques van caure derrotades per 0 a 7, en un partit que el FC Cambrils es mereixia molt més. El resultat va ser massa contundent, ja que les noies de Juan San Miguel van acaparar tot el joc durant els primers 30 minuts de partit. No obstant, no va arribar mai el gol. Un penal fortuït a favor del Tarramar va obrir la golejada, marxant al descans amb un 0 a 3 en contra. Igualment, les cambrilenques van sortir amb molta empenta però un contraatac molt ràpid de les visitants van fer esvair qualsevol esperança. El partit va acabar amb un 0 a 7 però va deixar molt bones sensacions a la grada. La propera jornada, el femení B es desplaça a Duesaigües mantenint la segona posició de la lliga. En aquest partit van jugar: Clàudia, Iris, Anna Guiu, Medi, Yeri, Carla i Clàudia. També ho van fer: Ainhoa M, Gemma, Meritxell, Sònia i Andrea Bellón.