Informació general

La CORI, ICV-EUiA i Solidaritat Catalana fan campanya electoral pel port de Cambrils

Per Redacció

Ariel Santamaria i els companys de partit, fent campanya pel port de Cambrils ahir al migdia

A una setmana de les eleccions al Parlament de Catalunya, el port de Cambrils va ser l'escenari ahir diumenge al matí de diferents actes de campanya a càrrec d'alguns partits polítics. Per un costat, a la plaça de Marcel·lí Domingo, ICV-EUiA va muntar una taula des d'on es van repartir fulletons informatius de les propostes electorals del partit. Hi va ser present la número u de la llista d'ICV-EUiA per Tarragona, la cambrilenca Hortènsia Grau, acompanyada del regidor d'ICV de l'Ajuntament de Cambrils, Salvador Matas, així com d'altres membres del partit.

Per altra banda, just davant de les Escales Reials, s'hi va ubicar Solidaritat Catalana. En aquest punt, també hi va ser present el número deu de la llista per Tarragona, el cambrilenc Eugeni Capella, el qual va repartir informació sobre les propostes electorals de la nova formació política.

La formació reusenca CORI, encapçalada pel seu cap de llista –Ariel Santamaria– també va passejar-se ahir diumenge pel port cambrilenc, repartint el seu programa electoral entre els vianants. El dissabte al matí, CiU també havia d'instal·lar una carpa informativa a les Escales Reials del port, tot i que finalment es va suspendre a causa de la pluja.

A l'esquerra, Eugeni Capella, de Solidaritat Catalana, repartint informació de la seva campanya

Hortènsia Grau i Salvador Matas, també al port, repartint informació electoral

Comenta aquest article