Informació general

Un taller participatiu reflexiona sobre la participació i la igualtat de la dona en la societat

Per Redacció

Un moment del taller participatiu, ahir al centre Les Basses

En el marc del programa d'actes a l'entorn del Dia Internacional contra la violència de gènere, ahir a la tarda al centre cívic Les Basses, es va organitzar un taller participatiu sota el títol "Participar és transformar", a càrrec d'Elena Cobler, responsable del Programa de Violència de Gènere la Guàrdia Urbana de Reus.

Al taller hi van participar diferents membres de l'Associació Cultural de Vilafortuny i també de l'associació Dones Amunt. L'objectiu de la trobada era debatre sobre la promoció i la participació de la dona en la societat, a través de la defensa dels drets de les dones, la igualtat d'oportunitats entre els homes i les dones, així com la introducció de la perspectiva femenina en diferents àmbits de la societat.

Per tancar les jornades d'enguany, el proper dijous 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència de gènere, tindrà lloc l'acte institucional amb la lectura d'un manifest de rebuig contra aquesta xacra social. L'acte serà a l'Ajuntament a les 12 hores del migdia.

Comenta aquest article