Societat

S'inicien les festes de Sant Antoni amb l'esmorzar popular i la I Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava

Per Josep Maria FerrandoEnguany s'ha celebrat la I Trobada d'Intercanvi de Plaques de Cava a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola
L’èxit massiu de l’esmorzar popular del dissabte a les noves instal·lacions de la Cooperativa Agrícola, un bon nombre de participants a la I Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava, una bona participació a l’espectacle còmic i al ball de tarda, juntament amb el concert amb el sorteig de la Caixa Agrària i el ball de tarda, és el balanç d’aquest primer cap de setmana de les festes de Sant Antoni 2006, organitzades per la Cooperativa Agrícola de Cambrils. Les activitats festives continuen la setmana que ve amb el concurs de botifarra i els Tres Tombs.

En total més d’una vintena de taules d’exposició van obrir la I Trobada d'Intercanvi de Plaques de Cava, amb molts aficionats a aquesta modalitat de col·leccionisme que cada any guanya més adeptes. També es podia comprar una ampolla de cava commemorativa de l’acte. Al llarg del matí van actuar el Ball de Bastons de Cambrils, la Colla de Ball de Bastons de l'Espluga de Francolí i els Amics de la Sardana.

A les mateixes instal·lacions i simultàniament a l’esmorzar popular van tenir lloc els concursos de tirada de bitlles i la gimcana de tractors. La tirada de bitlles forma part de la lliga d’aquest joc tradicional que es porta a terme a vint pobles de la comarca. A la gimcana de tractors hi van participar una trentena de persones en totes les categories.

Comenta aquest article