Esports

L’equip infantil del Club Atletisme Cambrils es proclama campió territorial

Per Pere Ferrando

El dissabte 14 de gener es va disputar a Reus el campionat territorial d’hivern d’equips infantils. Les atletes del Club Atletisme Cambrils van aconseguir el campionat en disputada lluita amb les atletes del Club Gimnàstic de Tarragona. La victòria es va decidir a la darrera prova, la del relleu. La victòria d’aquesta darrera especialitat va fer possible que les atletes locals pugessin dalt de tot del pòdium.

Tania Borrero Acosta va aconseguir 3 punts amb la marca 9”05 als 60 metres llisos, Eva Gomis Navarro 2 punts amb la marca 3’49”93 als 1.000 metres llisos, Tania Borrero Acosta 3 punts amb la marca 11”51 als 60 metres tanques, Sílvia Gutiérrez Comes 3 punts amb la marca 1,32 metres al salt d’alçada, Laura Gámez Mas 1 punt amb la marca 2,93 metres al salt de llargada, Eva Gomis Navarro 3 punts amb la marca 7,96 metres al triple salt, Elbereth Lanciano Lázaro 2 punts amb la marca 8,88 metres al llançament de pes i Eva Gomis Navarro, Iara Masaguez Darrigol, Sílvia Gutiérrez Comes i Tania Borrero Acosta els últims 3 punts amb la marca 2’08”40 a la prova de relleu 4 x 200. Amb aquests resultats, l’equip va sumar el total de 20 punts que va donar la victòria al Club Atletisme Cambrils per sobre del Club Gimnàstic Tarragona (subcampió amb 19 punts) i la Unió Atlètica Montsià (tercer classificat amb 9 punts).

Aquesta competició va ser un bon preàmbul de cara a la cita del Campionat de Catalunya de pista coberta que es disputarà el proper dissabte a Vilafranca del Penedès. La participació al Campionat de Catalunya està reservada a les 16 millors atletes de Catalunya en cada prova. Les bones marques assolides per les atletes locals preveu una alta participació a aquesta cita.

Comenta aquest article