Tema del mes

Revista Cambrils oferirà l’escrutini de vots de les Eleccions Municipals del proper 25 de maig en temps real via internet

Per Jordi Moreno

Amb motiu de les eleccions municipals, Revista Cambrils està preparant tota la logística necessària per fer un ampli seguiment d’aquests propers comicis.

El Debat Electoral

El dimarts 20 de maig a les 20.30 h de la tarda tindrà lloc al Cinema Municipal Rambla el Debat Electoral. Organitzat conjuntament amb l’emissora municipal Ràdio Cambrils, l’acte comptarà amb la presència de tots els caps de llista i el moderador Francesc Domènech, president del Col·legi de Periodistes de la demarcació de Tarragona i recentment nomenat director de Canal Reus TV. Com ja és de costum, el públic assistent podrà formular les preguntes que desitgi als futurs representants municipals.

“Especial eleccions 2003”

La nit del 25 de maig l’equip de redacció habitual amb l’ajuda d’una trentena de col·laboradors confeccionarà una edició especial de la Revista amb els resultats de les properes eleccions. Entre altres coses hi podreu trobar les valoracions dels partits en base als resultats obtinguts, l’escrutini detallat per taules i diverses gràfiques comparatives. El dilluns al matí els cambrilencs tindran la informació puntual de les eleccions en un exemplar gratuït d’aquest especial.

Escrutini en temps real per Internet

Com a novetat d’enguany, Revista Cambrils, amb el suport tècnic del Organisme Autònom per a la Societat de la Informació, ha preparat una plana web especial que permetrà fer el seguiment en temps real de l’escrutini.

A mesura que els 26 col·laboradors de la Revista desplegats per les vuit seus electorals existents obtinguin les dades parcials de cada urna, aquestes s’aniran introduint en una base de dades centralitzada. Qualsevol persona que es connecti a la web podrà veure l’escrutini parcial de manera immediata així com també el repartiment dels regidors entre les diferents formacions polítiques. Gràcies a aquests dispositiu, Revista Cambrils serà el primer mitjà informatiu en oferir dades fiables i definitives de les eleccions municipals.

El usuaris no s’hauran de molestar en recarregar la plana web perquè des la seu central de la Revista Cambrils cada cop que es produeixi una actualització a la base de dades, s’enviarà una comanda especial que actualitzarà la informació mostrada en el navegador. Des d’aquest servei també es podrà fer el seguiment del càlcul de la llei d’Hont, que permet saber el nombre de regidors que pertoquen a cada formació política. També oferirà l’escrutini urna per urna, gràfiques comparatives i un apartat de flaixos informatius amb les notícies d’última hora d’aquesta jornada electoral.

§ 20 anys de l’”especial eleccions”§

Revista Cambrils editarà per sisena vegada consecutiva un especial amb els resultats electorals i les valoracions dels caps de llista. Ara fa 20 anys, a les Eleccions Municipals del 1983 la Revista editava per primera vegada aquest suplement informatiu.

Comenta aquest article