Cultura

El cicle de tardor de la Mar de Jazz inclou els restaurants del Barri Antic dins l'oferta musical

Per Raquel Samaniego

D'esquerra a dreta, el regidor de Promoció de Ciutat, Oliver Klein; el de Cultura, Joan Recasens; i dos integrants de l'associació La Mar de Jazz, Isaac Albesa i Daniel Morell

Arriba la tardor i amb ella el primer cicle de concerts de tardor que organitza l'associació La Mar de Jazz, que té com a objectiu promocionar aquest tipus de música arreu de la ciutat. Aquest cicle, que esperen que tingui el mateix èxit de participació que el de primavera, comptarà amb tres concerts que es faran tots a les 22 hores i de manera gratuïta. L'escenari tornaran a ser alguns dels pubs i locals cambrilencs. El primer serà el 22 d'octubre al pub Werther amb el grup Swell, una banda que es va formar l'estiu de 2006. El següent serà el dijous 4 de novembre, al Marro Cafè, amb Jorge Varela Trio, format el 2008. Ja el 19 de novembre, el pub la Boheme acollirà el concert de The Piano Has Been Drinking Trio, l'únic concert que serà vocal.

La novetat, la participació dels restaurants

Enguany, a banda de col·laborar la regidoria de Cultura també ho farà la regidoria de Promoció Econòmica i l'Oficina del Pla de Barris. Gràcies a aquesta participació s'ha pogut posar en marxa una nova campanya per impulsar el barri, a través de tres concerts més de jazz a diferents restaurants de la zona. El primer d'ells serà el divendres 15, a partir de les 21.30h a la pizzeria Classic Duomo, on intervindran els Cambrils Dixie Jazz Allstars, un grup format expressament per aquest concert de Cambrils. El preu del sopar serà el que s'escolleixi de la carta.

El següent serà el dia 29, a la mateixa hora, al Restaurant Mar de Tierras, per un preu de 30 euros tot inclòs. El grup musical convidat és Eil, un projecte musical de la cantant i compositora de Salou Olga Pes. Per últim, el 12 de novembre serà el torn del Komm Restaurant, del carrer Major, en el que intervindrà el grup Pacheco & Ordax Duo, dos músics que es actuen junts des de fa molts anys. El preu del sopar serà de 27 euros, tot inclòs també. Els patrocinadors d'aquests concerts són Construccions La Perelada SL i DO Tarragona. Aquests últims també oferiran el seu vi als sopars, i un gerent de la Denominació d'Origen explicarà als assistents les particularitats de cada producte. Per anar a aquests sopars, caldrà reservar taula prèviament.

Comenta aquest article