Informació general

Es talla al trànsit el carrer de Moragues i Barret per fer obres de millora durant tres mesos

Per Redacció

El carrer de Moragues i Barret s'ha tallat al trànsit aquest matí a primera hora

Avui dimecres s'ha tancat, a primera hora del matí, el carrer de Moragues i Barret, una de les principals vies d'entrada a Cambrils des de la carretera de Montbrió. Es tracta d'unes obres de millora de l'accessibilitat per a persones en cadira de rodes o mobilitat reduïda, motiu pel qual s'eixamplaran les voreres i se suprimiran les barreres arquitectòniques. També, en aquest carrer, es crearan places d'aparcament per a minusvàlids.

Per tal de reduir en lo possible les molèsties, les obres s’efectuaran en varies fases, que duraran en total tres mesos. A banda de la millora que suposarà per aquestes persones amb mobilitat reduïda, també es substituirà l'enllumenat públic per un altre de tipus catenària, es millorarà el paviment asfàltic de la calçada, es dotarà la zona de papereres en totes les cruïlles, es plantaran arbres als costats dels passos de vianants i també en zones d'aparcament i s'instal·larà la pertinent senyalització viària horitzontal i vertical. Tot això, per un pressupost d'execució de 236.000 euros.
 
Sobre l'ordenació del trànsit durant les obres, cal destacar que romandrà tancat a la circulació de vehicles el carrer de Moragues i Barret des del carrer de Jaume Ferran fins a l'avinguda de la Independència, i per això l'alternativa de pas serà l'avinguda del Mil·lenari o el carrer de Joan Maragall.

Comenta aquest article