Societat

L'intercanvi de xapes i l'actuació d'Amparo Moreno, les principals novetats de les festes de Sant Antoni

Per RedaccióEsmorzar popular de les festes de Sant Antoni de l'any passat
Aquest cap de setmana s'inicien, un any més, les populars festes de Sant Antoni, festivitat del patró de la pagesia. El tret de sortida es donarà amb l'esmorzar popular que se celebrarà dissabte 14 de gener a les 9 del matí a les noves instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, amb pa torrat i oli nou. Com cada any, després d'esmorzar es farà el sorteig del corder. El mateix dia, i com a novetat d'enguany, se celebrarà la primera trobada d'intercanvi de plaques de cava, també a les intsal·lacions noves de la Cooperativa Agrícola. Alhora se celebrarà el concurs de gossos, la tirada de bitlles i la gimcana de tractors. Una altra de les novetats d'enguany serà dissabte a les 23 hores amb l'actuació de l'actriu còmica Amparo Moreno amb el monòleg d'humor Patas arriba al Palau Municipal d'Esports.

Diumenge 15 de gener a tres quarts d'una del migdia, el Palau Municipal d'Esports acollirà el tradicional sorteig de la Caixa Agrària. Un cop realitzat el sorteig hi haurà concert a càrrec de l'orquestra Maravella, que també seran els encarregats de posar música al gran ball de fi de festa, el mateix diumenge a les set de la tarda.

El següent cap de setmana, 22 de gener, se celebraran els Tres Tombs després de la tradicional missa a l'ermita de la Mare de Déu del Camí.

Comenta aquest article