Esports

Gran diada de l'handbol cambrilenc amb la celebració del novè Memorial Vicens Andreu

Per Xavier Solano

Un moment del partit, en categoria infantil, entre el Cambrils i l'Escola Elisabeth de Salou, el passat dissabte al matí

Aquest passat dissabte 25 de setembre es va celebrar al Palau Municipal d'Esports de Cambrils el novè Memorial Vicens Andreu d'handbol, organitzat pel Club Handbol Cambrils. La jornada handbolística servia a mes, per presentar davant el públic cambrilenc a tots els equips del club.
Durant la jornada matinal va ser el torn de l'equip infantil masculí del Cambrils que va caure derrotat davant de l'Escola Elisabeth de Salou. L'equip cadet femení, per la seva banda, va perdre per 13 a 37 davant el CE Vendrell i només el cadet masculí que també jugava contra el Vendrell va guanyar còmodament.

La jornada de la tarda començava amb un partit d'exjugadores del club que van enfrontar-se al HC Tarragona en un partit molt emocionant, on les noies cambrilenques van oferir una molt bona imatge i van empatar a 14 gols i només la tanda de penals va separar les exjugadores de la victòria.
Per la seva part, els juvenils jugaven contra el Balonmano Vinaròs i també, a la finalització del partit, van empatar a 31 i, també, van perdre el partit en una tanda de penals que es va decidir desprès de llançar-se 6 penals per banda.

Finalment tancava la jornada la presentació del primer equip sènior davant el Balonmano Vinaròs, on els nois de Matias Tropper van fer un molt bon partit davant un Vinaròs amb molt d’ofici i lluita que va venir a donar-ho tot. Finalment els castellonencs es van emportar la victora per 31 a 37 donant per finalitzada una jornada festiva on l’handbol va ser el protagonista.
Destacar també que abans de l’inici del partit sènior es va retre homenatge i agraïment a Carmen Vera expresidenta del Club Handbol Cambrils durant més de 8 anys. L’actual president Jose Antonio Gallego va entregar una placa on el club agraïa tota la seva dedicació.

Comenta aquest article