Informació general

CiU denuncia la nul·la pluralitat del Butlletí Municipal que edita l’Ajuntament

Per Redacció



El butlletí d'informació municipal de l'Ajuntament de Cambrils
Convergència i Unió de Cambrils va emetre ahir un comunicat per denunciar "la manca de transparència del govern municipal" en relació a la publicació del Butlletí Municipal que surt cada trimestre. Segons concreten, creuen que "aquest Butlletí Municipal no és plural, ja que els diferents partits polítics n’estem exclosos, des de l’inici d’aquest mandat no hi som presents a causa de la censura del primer article que vam fer i posterior decisió unilateral d’alcaldia de suprimir l’apartat d’opinió dels partits polítics".

Tal com apunten, "el senyor Robert Benaiges ha obviat les recomanacions del Síndic de Greuges que en data 21 de novembre del 2008 deia que estaven obligats per llei a garantir la participació dels regidors i dels grups municipals en els òrgans d’informació i difusió municipal, i que no és un acte discrecional del govern, sinó que estaven obligats a que així es respecti”. Per tant, davant aquesta informació, CiU denuncia el "poc respecte a les recomanacions del Síndic de Greuges, ja que aquestes van ser fetes a finals del 2008 i no han estat respectades".

Preguntes no contestades

El partit, a la vegada, va aprofitar el comunicat per criticar "la nul·la transparència de l’actual equip de govern que a banda d’impedir expressar la nostra opinió en el Butlletí Municipal, no ha contestat a les nostres preguntes efectuades al Ple de juny ja que durant l’estiu l’alcalde ha convocat només Plens extraordinaris evitant d’aquesta manera respondre les qüestions plantejades".

Comenta aquest article