Esports

Els regatistes Fabián Escudé i Toni Rivas es proclamen campions d'Espanya de catamarans

Per Redacció

Fabián Escudé i Toni Rivas es van proclamar campions d'Espanya de catamarans en Fórmula 18

La tripulació formada per Toni Rivas i Fabián Escudé es va proclamar campeona d'Espanya de catamarans en la categoria Fórmula 18, en la cita nàutica disputada a Múrcia els passats 11 i 12 de setembre. El Club Nàutic Cambrils va participar al campionat d'Espanya amb cinc tripulacions.

Amb la victòria a cinc de les nou proves disputades, la tripulació formada pels regatistes preolímpics de Pekín 2008 Toni Rivas i Fabián Escudé, representants del Club Nàutic Garraf i del Club Nàutic Cambrils respectivament, van fer-se amb al triomf al campionat estatal de catamarans en la categoria Fórmula 18. Les proves es van disputar amb condicions de vent molt variades, oscil·lant entre els 8 i els 16 nusos, però la embarcació patronejada pels dos representants catalans va aconseguir la victòria. Pel tàndem Rivas-Escudé, aquesta era la primera participació a un campionat estatal després de formar part de l'equip preolímpic de Pekín 2008 en la classe Tornado.

Rivas i Escudé han valorat molt satisfactòriament la seva participació al campionat d'Espanya i després d'aquest triomf, els dos regatistes volen donar continuïda a la seva participació en competicions oficials i estan treballant en l'objectiu d'aconseguir una nova embarcació.

Foto de família de l'equip participant al campionat d'Espanya de catamarans

Comenta aquest article