El regatista cambrilenc Bernat Galí queda campió de Catalunya de la classe Laser Radial

Bernat Galí, al centre, es va proclamar campió de Catalunya de la classe Laser Radial

El regatista cambrilenc Bernat Galí del Club Nàutic Cambrils s'ha proclamat campió de Catalunya de la classe Laser Radial. La competició que va disputar-se entre els passats 3 i 5 de setembre a aigües de Coma-ruga va comptar amb un total de 61 embarcacions. A banda del campionat aconseguit per Galí, set regatistes més del Club Nàutic Cambrils van situar-se entre els quinze primers classificats.

Amb aquest nou títol, el regatista cambrilenc tanca una magnífica temporada després del seu destacat paper al campionat del món i al campionat europeu d'aquesta classe. Bernat Galí s'ha proclamat campió després d'una trajectòria ascendent al campionat de Catalunya, en el qual va acabar segon en les edicions dels anys 2008 i 2009.

Set cambrilencs entre els quinze primers llocs

Entre els dies 3, 4 i 5 de setembre es van disputar un total de nou proves. Durant els dos primers dies, les condicions de vent van ser estables, mentre que el darrer dia de la competició va estar marcat per la falta de vent. A la classificació, per darrere del cambrilenc es van classificar Ignasi López del Club Nàutic Salou en segon lloc, seguit per Arturo Noguer del Club Nàutic El Balís. Entre els quinze primers classificats s'hi van situar els regatistes del Club Nàutic Cambrils, Lluís García Quinteiro en quarta posició, Víctor Salvadó en vuitena posició, Héctor Calvo que va ser desè, Pau García Quinteiro en onzena posició, Adrià Font en tretzena posició i Sergi Amorós en la quinzena.

Després d'aquest triomf, Bernat Galí defensarà el seu títol de campió de Catalunya al campionat d'Espanya de laser, que se celebrarà a la localitat gallega de Rianxo a finals d'aquest mes de setembre.