El ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez aconsegueix un quart i un sisè lloc en les dues darreres proves de la Copa Catalana

El cambrilenc Alejandro Sánchez, en un descans durant una de les proves d'aquest estiu

En les darreres setmanes, el ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez ha participat en diferents curses. El dia 29 d'agost va competir a una nova prova de la Copa Catalana que va disputar-se a la localitat de Cunit. A l'inici de la cursa, el ciclista cambrilenc va llançar un fort atac trencant el pilot i quedant quatre corredors al capdavant de la prova, entre els quals s'hi va situat Sánchez. En aquesta escapada va ser el cambrilenc va ser qui més esforç, força i ganes hi va posar, fet que li va acabant factura al final de la prova. Finalment no va poder aguantar el ritme i va entrar a la línia de meta en la sisena posició.

Quarta posició a Palafrugell

Uns dies després, el 4 de setembre, es va disputar una altra prova a Palafrugell. Durant tota la cursa, el cambrilenc va mantenir-se en les posicions capdavanteres, tot i que al final la victòria va disputar-se a l'esprint i Sánchez va acabar en quart lloc.

Sánchez participa a l'Open Natura de Sant Sadurní d'Anoia

Finalment, el passat diumenge 12 de setembre, Alejandro Sánchez va assistir juntament amb els seus pares a l'Open Natura de Sant Sadurní d'Anoia. Per un dia, el ciclista cambrilenc va deixar la competició de carretera i va poder gaudir dels boscos en els quals es disputa aquest Open. A la prova hi van participar uns 500 bikers, els quals es van repartir entre dos circuits: un curt de 21 quilòmetres de recorregut i l'altre llarg de 43 quilòmetres. El cambrilenc va prendre part en el circuit llarg, durant el qual va haver de superar diferents rampes, pujades i baixades força tècniques.

Aquest proper diumenge 19 de setembre, Sánchez tornarà a competir a una nova prova de la Copa Catalana a la localitat de Blanes.