Informació general

Un nou servei donarà assessorament laboral a les persones amb discapacitat física de Cambrils

Per Redacció

Moment de la signatura del conveni de col·laboració amb la Fundació Privada ECOM

L'Ajuntament de Cambrils i la Fundació Privada ECOM van signar ahir un conveni de col·laboració mitjançant el qual s'establirà un servei d'assessorament laboral especialitzat per a persones amb discapacitat física. El servei s'ubicarà a les dependències dels serveis d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació, al carrer de Colom de l'Eixample Platja.

El conveni estableix que la Fundació Privada ECOM, sense ànim de lucre, contractarà uns tècnics a fi de realitzar les tasques de valoració professional, orientació, suport a la recerca d'ocupació i seguiment dels processos de selecció i inserció laboral de les persones amb discapacitat física de Cambrils i de la comarca del Baix Camp. Aquestes accions es faran de manera coordinada amb els serveis municipals d'assessorament laboral i Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament de Cambrils.

Aquest acord neix amb la voluntat d'afavorir la defensa dels interessos generals de les persones amb discapacitat física de qualsevol tipus, així com la d'assegurar la seva plena inserció en la societat i millorar la seva qualitat de vida.

Comenta aquest article