Informació general

La barca d'arrossegament Bellanes provoca un ensurt dins la mar al desprendre una intensa fumera

Per Lluís Rovira i Barenys

Els bombers van desplaçar-se fins el port per ventilar i determinar d'on procedia la fumera

Els pescadors de la barca d'arrossegament Bellanes van patir un ensurt mentre estaven treballant dins la mar. Tot va començar quan la seva barca va començar a treure un espès fum provinent de la zona del motor. Sortosament, no es va haver de lamentar cap dany personal.

Tot va començar quan faltava poc per a retornar a port. En un moment donat, mentre estaven treballant dins la mar, la barca va començar a treure un espès fum que va alertar al tripulació que, en un primer moment, no sabia si s'havia produït un incendi a bord. Gràcies a la presència propera d'una altra embarcació cambrilenca, la Sergio, els tres pescadors de la Bellanes van ser rescatats i van poder sortir de la seva barca plena de fum. Després d'unes estones d'incertesa i veient que el fum disminuïa, l'embarcació Sergio va remolcar la Bellanes fins a port on els bombers ja l'estaven esperant.

La barca va arribar a port a 3/4 de 4 de la tarda. Els bombers van actuar de seguida comprovant que no hi havia foc i que la causa del fum havia estat el trencament d'un maniguet hidràulic i el conseqüent despreniment de l'oli sobre el motor havia provocat l'espesa fumera.
Mitja hora després, i després d'haver ventilat l'embarcació, es va donar l'incident per enllestit. Cal dir que la presència al port dels dos camions de bombers, a més d'altres vehicles de bombers, policia local i una ambulància, van despertar la curiositat dels turistes que passejaven pel moll de pesca.

Fins al port es van traslladar fins a dos camions dels bombers i una ambulància

Comenta aquest article