El FC Cambrils enceta la temporada amb un empat a casa davant el La Canonja

El jugador del FC Cambrils Toni Barreda lluita per la pilota amb un jugador de La Canonja

Primera Territorial

FC Cambrils 1 - La Canonja 1

Primer partit de la temporada pel FC Cambrils que es va saldar amb un empat a 1 davant La Canonja. El partit va ser un pols entre dos equips que van disposar d'un domini altern en el joc. Es va arribar a la mitja part amb empat a 0 no havent-se enregistrat cap oportunitat clara de gol. A la represa el FC Cambrils va sortir més endollat i va aconseguir, al minut 48 de partit, l'1 a 0 després d'una jugada ràpida que va rematar Eze. A partir d'aquest moment La Canonja va apretar més i va empatar al minut 62 de partit al transformar un penal, assenyalat després que un defensa local desviés una pilota amb la mà.
després de l'empat i a mesura que avançava el partit, el La Canonja es va anar endarrerint per tal d'amarrar el resultat. Poc abans d'acabar el partit va venir la jugada conflictiva després d'una enganxada entre el jugador del FC Cambrils Pau i un jugador del La Canonja que es va saldar amb l'expulsió del jugador cambrilenc, després d'uns moments de nervis al camp.
Al darrer minut del partit el FC Cambrils va disposar d'una claríssima ocasió que hagués pogut suposar la victòria dels cambrilencs.
El FC Cambrils disputarà el proper partit al camp del Salou.

D'altra banda, cal dir que el Cambrils Unió no va disputar el partit que havia de jugar al camp de l'Ampolla ja que aquest partit es va suspendre com a senyal de dol per la recent mort sobtada del jugador fill d'aquesta localitat, Jordi Pitarque, que jugava al Reus Deportiu.