Esports

L'equip cadet del Barça s'endú el quadrangular de futbol organitzat pel Cambrils Unió

Per Berta Ruiz

Un moment del partit disputat entre el Barça i el Cambrils Unió, el passat dissabte al matí

Aquest passat dissabte 11 de setembre es va disputar a la zona esportiva municipal el I Torneig de futbol de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, organitzat pel Cambrils Unió amb el suport de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils. El quadrangular va reunir els equips cadet del Cambrils Unió, del Nàstic de Tarragona, del Vila-real i del FC Barcelona.

El Barça queda primer, el Cambrils Unió queda tercer

El torneig, que va iniciar-se cap a les deu del matí i es va allargar fins a mitja tarda, va comptar amb una bona assistència de públic al llarg de tota la jornada. Els primers partits van enfrontar el Vila-real contra el Nàstic amb un resultat de 4 a 0 a favor de l'equip castellonenc, i el Barça contra el Cambrils Unió, que va finalitzar amb un resultat de 6 a 0 a favor de l'equip blaugrana. Així doncs, el partit pel tercer i el quart lloc va enfrontar el Cambrils Unió contra el Nàstic de Tarragona, el qual es va saldar amb un ajustat 2 a 1 a favor dels cambrilencs i la tercera posició d'aquest quadrangular per a l'equip de casa. La final del torneig va enfrontar el FC Barcelona contra el Vila-real, partit molt vibrant i disputat que va caure a favor dels barcelonistes per 4 a 3. L'equip blaugrana dirigit pel cambrilenc Fran Artiga es va endur el torneig fent gala d'un molt bon joc. De fet, la disputa de la final –que va ser seguida per un bon nombre de públic– va oferir un partit de molta qualitat.

El president del Cambrils Unió –Eduard Martí– es mostrava molt satisfet d'aquesta primera edició del quadrangular de futbol de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, tant pel que fa al públic assistent als camps com per la bona acollida entre els clubs convidats. De fet, la junta directiva del club cambrilenc va rebre les felicitacions per part del FC Barcelona, del Vila-real i del Nàstic de Tarragona, els quals es van emplaçar a participar en properes edicions. Martí també va destacar que l'objectiu és seguir mantenint aquest torneig i que es vagi consolidant any rere any.

Comenta aquest article