Societat

Més de 50 entitats i 20 activitats ompliran d'associacionisme el Parc del Pescador aquest diumenge

Per Raquel Samaniego

Núria Ferrando, tècnica de l'àrea de participació; el regidor Oliver Klein; i Daniel Samsó, tècnic de l'empresa Sinergies, ahir durant la roda de premsa de presentació de la mostra d'entitats

El parc del Pescador viurà aquest proper diumenge la cinquena edició de la Mostra d'Entitats de Cambrils, que comptarà amb 55 associacions i més d'una vintena d'activitats dirigides a totes les edats. Aquest escenari es converteix, per tant, un any més, en el lloc triat per celebrar la festa de l'associacionisme cambrilenc. Aquesta trobada l'organitza la regidoria de Participació Ciutadana, amb l'ajuda de l'empresa Sinergies, que és qui s'encarrega de recolzar a les entitats, organitzar activitats i després fer un anàlisi dels resultats.

El regidor Oliver Klein va manifestar ahir que la voluntat de l'Ajuntament en aquesta mostra és "fer l'associacionisme de Cambrils més fort, impulsar-ho, per tal de que tota la diversitat d'aquesta ciutat tingui presència el diumenge al parc del Pescador". En aquesta ocasió, es seguirà mantenint el mateix format que altres edicions, però comptarà amb cinc noves associacions, com són La Mar de Jazz de Cambrils o el col·lectiu de veïns flamencs de Bèlgica.

Nombroses activitats de 12 a 20 hores

El primer acte se celebrarà a les 12h del migdia amb els parlaments d'obertura. Seguidament, hi haurà ballada de sardanes i altres activitats com pot ser un vermut popular, sevillanes infantils, exhibició de música i moda senegalesa o música llatina. Ja per la tarda, hi haurà un torneig d'escacs, una demostració de patinatge, concerts de piano i veu, també de jazz, una demostració de ball country, i l'actuació del coro rociero Virgen del Camino.

Comenta aquest article