Esports

El Cambrils Unió presenta una nova plantilla per fer front a la nova temporada de lliga a Primera Territorial

Per Raquel Samaniego

Foto de família de tots els jugadors i directius del primer equip del Cambrils Unió

El Cambrils Unió va presentar ahir, dia 8 de setembre i Dia de la Mare de Déu del Camí, els jugadors del seu primer equip; un equip que ha renovat bona part de la seva plantilla. Passades les 18.30 hores de la tarda, tots els jugadors van entrar un a un al camp de joc per fer-se la foto oficial conjuntament amb els directius del club. El Club tenia la intenció de fer una discurs inicial mostrant la seva il·lusió per aquesta nova temporada, però la sobtada mort del jugador del Reus Deportiu Jordi Pitarque, el passat dimarts, va fer que els directius cambrilencs creguessin oportú no celebrar la presentació de manera festiva. Els jugadors que formaran part de la plantilla d'aquesta segona temporada del Cambrils Unió són: com a porters, Josep Vila i Pau Pellicer; com a defenses, Victor Reales, Xavi Mateu, Zeus Giménez, Antonio Toledo, Sergi Pitarch i Matar Gueye; com a centrecampistes, Edu Maestre, Manu Maneiro, Joan Torné, Yousseff Belhani, Victor Rabassó i Dani López; com a extrems, Roger Monreal, Joan Albert de la Paz, Sergio Mañas i Ricard Rebull; i com a davanters, Jordi Balcells, Albert Oribe, Jacinto Alonso i José Simón. Cal destacar que com a nou entrenador hi ha Julio Lasaosa, com a segon entrenador seguirà Juank Caballero, el preparador físic Jordà Ortoneda, l'entrenador de porters Àlex Ruiz, el fisioterapeuta Eradio González, i com a utiller, José Valadés.

Partit de presentació

El partit de presentació es va jugar contra el Juvenil A del Nàstic de Tarragona. La primera part va ser dominada pels cambrilencs amb un joc molt tàctic i de contenció. Ambdós equips es van tenir molt de respecte i això es va traduir en molt de joc de centre de camp i de poca profunditat. Van ser més incisius els locals tot i que les seves arribades a porta van quedar-se en això: arribades. L'equip es va comportar com ve sent habitual tota la pretemporada: molt bon posicionament al camp, bon joc tàctic, apertures per les bandes interessants i culminacions innocents.

La segona part va continuar pel mateix camí, si bé a partir del minut 20 els visitants van pressionar de valent i van imposar el seu major físic i la seva enorme qualitat. Els tres gols del Nàstic van arribar l’últim quart d'hora del partit on els del Cambrils Unió, amb molta voluntat això sí, ja no tenien físic per respondre. Aquest darrer test deixa als cambrilencs on eren: un equip que promet moltes coses i on el treball ha d'acabar de donar el seu fruit en forma de gols.

Primer partit de lliga, ajornat

D'altra banda, el club vol comunicar a tots els aficionats del Cambrils Unió que el primer partit de lliga que havien de disputar diumenge a l'Ampolla ha estat ajornat a petició del rival per la mort del jove futbolista del Reus Deportiu Jordi Pitarque. En Pitarque era fill de l'Ampolla i a més entrenava un equip de futbol base del club.

Un moment del partit entre el Cambrils Unió i el Juvenil A del Nàstic, ahir a la tarda

Comenta aquest article