Informació general

Política

La regidora d'Hisenda Anna Peláez, escollida per l'agrupació local del PSC per a figurar a les llistes del Parlament

Per Redacció

A la imatge, la regidora d'Hisenda, Anna Peláez
A la imatge, la regidora d'Hisenda, Anna Peláez | Redacció

La regidora d'Hisenda Anna Peláez ha estat escollida pel comitè local del PSC per a figurar a les llistes de la demarcació de Tarragona d'aquest partit a les properes eleccions del Parlament de Catalunya. La tria dels diferents candidats del Camp de Tarragona es va anar fent a les agrupacions locals del PSC, la setmana passada. A Cambrils es va fer el passat divendres.


Aquesta setmana aquest procés es completarà a les Terres de l'Ebre i del resultat dels dos llistats que surtin es confeccionarà la llista definitiva del PSC. Aquesta qüestió la resoldrà el Consell Nacional del PSC la setmana vinent. D'entrada, el que està clar és que el cap de llista del PSC a la demarcació de Tarragona serà Xavier Sabaté, l'actual delegat del govern de la Generalitat a Tarragona, tal com ho va fer públic fa un temps el propi president de la Generalitat, José Montilla.

D'altra banda, els altres dos llocs preferents del llistat provisional de la zona del Camp de Tarragona són per a Josep M. Sabaté, l'actual director general del Servei Català de la Salut i candidat del PSC de Reus, i per a Núria Segú, actual diputada i candidata pel PSC de Valls. La candidata cambrilenca Anna Peláez figura en l'11è lloc d'aquest llistat.

 

Comenta aquest article