Informació general

Aquest diumenge s'inaugurarà el nou ascensor d'accés a l'Ermita

Per Redacció

Aspecte del nou ascensor instal·lat a l'ermita de la Mare de Déu del Camí

Coincidint amb els actes de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, aquest proper diumenge dia 5 de setembre tindrà lloc la inauguració de l'ascensor que s'ha instal·lat a l'Ermita de la Mare de Déu del Camí. Serà just després d'acabar la missa i abans del vermut popular que serveixen els membres de la corporació municipal a tota la població.

Aquest projecte permet suprimir les barreres arquitectòniques per accedir a l'església des del carrer de la Verge del Camí, ja que fins ara només es podia fer per les escales. Es tracta d'un ascensor panoràmic, de vidre i alumini, connectat al replà de l'entrada a l'ermita amb una passarel·la de vidre. La instal·lació de l'ascensor ha suposat una inversió de 70.000 euros i forma part d'un projecte global de millora de l'ermita. Primer es va fer el tancament de tot el recinte, amb una tanca d'obra seguida d'una barana de ferro; ara s'ha instal·lat l'ascensor a l'accés al temple pel carrer Verge del Camí; i, properament, tindrà lloc l’enjardinament i adequació de tot l'entorn.

Cal tenir en compte que l'abril de 2008 es van inaugurar les obres de millora realitzades a la Cripta de l'Ermita que, amb unes condicions exel·lents de sonoritat, s'ha convertit en un espai referent per a la realització de concerts.

Comenta aquest article