Societat

La plaça del Setge s'omple de jocs, aventura i animació en una gran tarda de festa

Per Berta Ruiz

La plaça del Setge es va omplir de gom a gom de nombrosos xiquets i xiquetes i els seus pares

La plaça del Setge va acollir durant tota la tarda d'ahir el primer gran acte multitudinari del programa de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí d'enguany. Des de les cinc de la tarda i fins al vespre, gent de totes les edats, però sobretot molta canalla, van participar en una gran tarda de festa i de jocs, organitzada per l'Àrea de Festes de l'Ajuntament.

Com ja va fer-se l'any passat, la fira del Juguimòbil va portar un total de 33 jocs diferents construïts amb fusta i pintats de molts colors. Hi havia per a tots els gustos, jocs d'enginy, jocs tradicionals, jocs de taula, jocs simbòlics, jocs dels sentits, jocs motrius, jocs de construccions i d'altres jocs d'habilitats. Grans i petits van poder passar-ho bé amb els diferents punts de jocs que van instal·lar-se en tota l'esplanada verda de la plaça. A banda i com a novetat d'enguany, també s'hi va col·locar un parc d'aventura, amb un rocòdrom i diferents circuits d'agilitat. Per un altre costat, al llarg de la tarda no hi va faltar l'animació musical i els balls amb el grup d'Ovell d'Ou, que van animar encara més la festa amb més jocs i cançons. Després, molts dels participants més joves van poder remullar-se amb un bany d'escuma.

Per arrodonir la festa, a mitja tarda també es van repartir polos entre els més petits, gràcies a la col·laboració de Gelats La Jijonenca.

Comenta aquest article