L'equip femení A del FC Cambrils enceta la pretemporada amb una victòria en camp contrari

Fotografia de grup de les jugadores de l'equip femení A del FC Cambrils

El passat dissabte 28 d'agost a la tarda, a Benissanet, l'equip femení A del FC Cambrils va iniciar la seva pretemporada amb una primera victòria contra una selecció de jugadores del Gandesa i de l'Olímpic Móra d'Ebre. Aquest va ser el punt de partida d'aquest nou projecte del FC Cambrils per a la temporada 2010-2011.

El partit va començar molt bé per part de les cambrilenques, realitzant un molt bon joc d'equip i creant moltes ocasions a l'àrea contrària. Però no va ser fins a la segona meitat que el FC Cambrils es va avançar en el marcador després d'una gran jugada de Tània, la qual va finalitzar Ylenia amb un bon xut, marcant el 0 a 1. En els últims minuts del partit, l'equip cambrilenc es va desfer tàcticament i la defensa va patir fins a l'últim minut. No obstant, l'entrenador Carlos Sánchez, va acabar molt content pel treball realitzat durant les primeres setmanes d'entrenament, el qual es va materialitzar amb bon joc i una bona actitud per part de les jugadores. En aquest primer partit de preparació hi van jugar: Laura, Esther, Cindy, Maria José, Sheila, Patricia, De Castro, Lola, Yerisel, Ylenia, Tània, Gemma, Anna Guiu, Anna Luna i Clàudia.