Informació general

Els Mossos enxampen un veí de Cambrils i un altre de Salou amb 5.000 pastilles de droga

Per Redacció

Pastilles que es van requisar a dos individus, veïns de Salou i de Cambrils

Agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Recursos Operatius del Camp de Tarragona van detenir, el passat 26 d'agost, un veí de Cambrils de 34 i un altre veí de Salou de 50 anys per un delicte contra la salut pública. Els dos homes van ser enxampats amb més de 5.000 pastilles composades per una barreja de fàrmacs i altres substàncies químiques elaborades sense cap tipus de control, suposadament per la seva venda al mercat il·legal.

Detinguts a la Pineda

Els agents duien a terme un control rutinari de seguretat ciutadana a la carretera C-31, al punt quilomètric 5,5, a la rotonda d'accés de la Pineda, a Vila-seca. Durant el control van aturar un vehicle, on hi viatjaven els dos individus. El conductor del vehicle va mostrar en tot moment una actitud nerviosa, per la qual cosa es va procedir a la seva identificació i a un escorcoll superficial del cotxe. Al seu interior es va trobar una bossa que contenia tres bossetes transparents, cadascuna d'elles amb centenars de pastilles de diferents colors i serigrafiades amb diferents logotips. En realitzar la troballa, els agents van preguntar per la procedència de les pastilles, però cap dels dos homes va donar una explicació coherent sobre la seva existència, per la qual cosa se'ls va detenir per un delicte contra la salut pública.

Pastilles destinades al mercat il·legal

Davant la sospita que es podria tractar de pastilles destinades al mercat il·legal, es va dur a terme un primer anàlisi orientatiu de la seva composició, que va donar positiu en diferents principis actius que barrejaven estimulants amb depressius, que un cop ingerits, podien tenir efectes nocius per la salut. A banda, l'Àrea Territorial d'Investigació, que va continuar les diligències del cas, va realitzar una entrada i escorcoll a casa d'un dels detinguts, on es va poder recuperar un vehicle d'alta gamma que presumptsament s'havia sostret a França.

Tots dos detinguts van passar a disposició del jutjat d'Instrucció de Tarragona en funcions de guàrdia, mentre que no es dóna per tancada la investigació del cas.

Comenta aquest article