Esports

Les categories inferiors dels Vogadors Vent d'Estrop aconsegueixen dos campionats i un subcampionat en el final de la seva Lliga

Per Redacció

Les vogadores cambrilenques, en un moment de la regata a Lloret de Mar

El passat diumenge 29 d'agost, a Lloret de Mar (La Selva), es va celebrar la cinquena de les set regates que conformen la 8a Lliga Catalana de Llaguts. Aquesta regata, també significava el final de la Lliga per a les categories inferiors, en la qual els cambrilencs es van endur dos campionats i un subcampionat.

Exit dels vogadors cambrilencs més joves

Un cop més, les categories inferiors dels Vent d'Estrop van demostrar que han estat treballant dur aquesta temporada i això els ha permès aconseguir uns resultats immillorables.
A la categoria infantil, els cambrilencs, en aquesta ocasió van assolir la 2a posició que els va permetre proclamar-se com a campions de la 8a Lliga Catalana en la seva categoria per davant de CN Flix A i CR Santa Cristina A. A la categoria cadet femení, les xiquetes cambrilenques van imposar-se a la cronometrada i també a la final per davant de CR Pescadors i CR Santa Cristina. Després d'haver guanyat les tres proves anteriors, les cadets femení es van proclamar també campiones de la 8a Lliga Catalana. Finalment, a la categoria cadet masculí, els cambrilencs van aconseguir acabar la prova cronometrada en 2a posició, i a la final, es van imposar a CR Pescadors, per centèssimes, després d'haver perdut les darreres regates per la mateixa diferència. Amb aquest resultat, els cambrilencs es van fer amb el sotscampionat de la Lliga.

Millores notables en la resta de categories

Dels resultats aconseguits, cal ressaltar la primera posició aconseguida amb autoritat per la tripulació Cambrils A en la categoria absolut femenina, per davant de CR Empuriabrava i CN Bètulo, després d'haver-se endut la primera posició també a la crono. Pel que fa a la tripulació Cambrils B, va fer una bona prova cronometrada que els va permetre classificar-se per a la final A al fer el segon millor temps, però després no van poder mantenir el resultat, caient fins a la 4a posició final. Pel que fa a la categoria absolut masculí, van aconseguir classificar-se en 7a posició a la crono, i a la Final B, van poder remuntar dues posicions, fins aconseguir la cinquena posició final, imposant-se en aquesta final a CR Santa Cristina i CR Xino-Xano Deltebre. A la categoria juvenil masculí, tercera posició meritòria dels cambrilencs per darrera de CN Flix i CR Santa Cristina. A la categoria veterà femení, les cambrilenques van aconseguir la 2a posició a la prova cronometrada, i a la final A, van aconseguir la 3a posició final, fet que les permet seguir lluitant per assolir el pòdium al final de la Lliga.
Finalment, a la categoria veterà masculí, bon paper de les dues tripulacions cambrilenques, ja que es van classificar en 5a i 6a posició a la crono, i es van trobar a la final B, en la que Cambrils B va plantar cara a Cambrils A fins a l’últim moment.
En definitiva, els resultats aconseguits en aquesta darrera regata han demostrat una millora general de totes les tripulacions del club cambrilenc fet que els anima a seguir treballant per millorar-los encara més en les dues proves que resten.

La 6a regata de la Lliga i Campionat de Catalunya a Cambrils

Aquest proper diumenge 5 de setembre tindrà lloc a Cambrils la 6a prova de la Lliga. Més de 700 remers d'un total de 19 clubs de rem del Principat s'aplegaran a la platja de la Riera –davant del passeig de les Palmeres–, a partir de les 9 del matí per disputar aquesta regata.
En aquesta ocasió, com que les categories de promoció ja han finalitzat la Lliga, disputaran a Cambrils el Campionat de Catalunya, en el que els cambrilencs tenen moltes opcions d'estar en el més alt del podi.

Comenta aquest article