Informació general

El PP acusa el govern municipal d'imprevisió per haver tancat el pàrquing de la plaça de l'Ajuntament i no haver començat encara les obres

Per Redacció

Aspecte de la plaça de l'Ajuntament aquest matí. Les obres encara no s'han iniciat

Des de finals del passat mes de juliol, l’aparcament en superfície amb capacitat per a 200 places i ubicat a la plaça de l’Ajuntament, es troba tancat atesa la futura construcció d’un aparcament subterrani. A més a més, avui mateix, dia 1 de setembre, la situació continua sent la mateixa i l'empresa constructora encara no hi està treballant. Des del Partit Popular de Cambrils, han volgut remarcar, a través d'un comunicat, el fet que “l’equip de govern hagi pres aquesta decisió els mesos de juliol i agost, temporada en què el nombre de vehicles al municipi, i els coneguts problemes per aparcar, es multipliquen exponencialment”.

Segons el comunicat del PP el regidor responsable, Joan Mas, els havia explicat que les obres no s'havien iniciat ja que "el conveni de la construcció estableix el mes d’agost com a període de vacances. No obstant això, hem consultat l’esmentat conveni i hem constatat que no existeix la limitació apuntada pel senyor Mas. El que sí existeix és una ordenança del mateix consistori cambrilenc que estableix una sèrie de restriccions temporals però que tampoc justificarien haver tancat l’aparcament de la plaça de l’Ajuntament i no haver treballat en l’aparcament subterrani”.

Garriga: "Imprevisió i errors de gestió"

Francesc Garriga, regidor del PP, ha denunciat, doncs, el que ha definit com “imprevisió i errors de gestió al voltant del futur aparcament de l’Ajuntament". Apunta, que "si les obres s’havien d’iniciar a partir del mes de setembre no entenem per què s’han inutilitzat 200 places d’aparcament, sense motiu ni justificació de cap classe, quan Cambrils més les necessita. Els ciutadans de Cambrils, i els turistes que ens visiten, són els principals perjudicats de la imprevisió de l’equip de govern”.

Comenta aquest article