Cultura

El grup cambrilenc No Apto trepitja sòl nord-americà i presenta la seva música en una intensa gira de concerts

Per Berta Ruiz

Els concerts es van realitzar durant la primera quinzena d'agost per diferents ciutats d'Estats Units

Durant la primera quinzena del mes d'agost, el grup cambrilenc No Apto va realitzar una gira de concerts pels Estats Units. La formació musical cambrilenca va oferir, per primera vegada en la seva trajectòria musical, una gira d'actuacions fora de l'Estat espanyol. La intensa gira No Apto Usa Tour 2010 per terres nord-americanes va portar el grup per llocs com Los Ángeles, Hollywood, Orange County, San Diego, Fresno, San Francisco, Sacramento, Bakersfield, Santa Barbara o Las Vegas.

Una bona experiència

El grup No Apto està format per Àngel Alonso, Raül López, Aleix López i Erik López. Precisament aquest últim ha volgut comentar a Revista Cambrils Diari Digital l'experiència d'aquesta gira pels Estats Units. El vocalista del grup s'ha mostrat molt satisfet de la bona resposta del públic durant la gira i ha explicat que: "tot ha anat molt bé, i tot i que ha sigut força dur, aquesta és una experiència que s'ha de viure". A banda, segons ha comentat López, en algunes ciutats on el grup ha anat a tocar hi ha assistit un volum important de públic d'origen mexicà o llatinoamericà, els quals "han respost molt bé" a la proposta musical presentada per la banda cambrilenca.

Durant aquest tour per Estats Units, el grup cambrilenc va presentar els principals temes del seu darrer treball discogràfic "La Gran Manzan" –publicat l'abril de 2009– i també d'altres temes extrets dels seus dos anteriors discos, "Mi propio infierno" i "Voces". 

Comenta aquest article