Societat

La Fira del Disc tanca la seva tercera edició amb més vendes i més públic que d'altres anys

Per Berta Ruiz

La Fira del Disc es va instal·lar durant quatre dies a la plaça de Mossèn Batalla

Des del passat divendres fins ahir dilluns, la plaça de Mossèn Joan Batalla va acollir la tercera edició de la Fira del Disc, emmarcada en el programa de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí. Enguany, s'ha doblat el nombre de dies de la fira respecte a les dues edicions anteriors, passant de dos a quatre.

La fira, que cada any és molt ben acollida entre el públic, va comptar amb set parades amb tot tipus de música, pel·lícules i videojocs, tant moderns com més clàssics, així com material musical i cinematogràfic en diferents formats, des de CD, DVD o vinils. També hi havia diferents espais de compra i venda d'aquests productes. Àngel Querol, un dels organitzadors de la fira, ha valorat molt positivament a Revista Cambrils Diari Digital l'acollida de la fira a Cambrils i ha comentat que les vendes i l'afluència de públic han augmentat respecte a l'edició de l'any passat. A més, segons Querol, "la gent de Cambrils és diferent al públic d'altres poblacions. Per aquí hi ha molta més cultura musical. De fet, al llarg dels quatre dies de la fira han vingut molts col·leccionistes. La gent és molt participativa". Els firaires participants en la Fira del Disc de Cambrils provinents de llocs com Barcelona, Lloret de Mar, Malgrat de Mar o Sabadell, fan una valoració molt positiva de les vendes assolides en aquesta edició i de l'acollida del públic cambrilenc.

Els organitzadors de la fira també disposen d'una pàgina web amb més informació sobre les fires que s'organitzen arreu de Catalunya.
Aquesta és www.firadisc.com

Comenta aquest article