Societat

Els amants de la sardana es donen cita al Parc del Pescador en el 30è Aplec de Sardanes de Cambrils

Per Berta Ruiz

El 30è Aplec de Sardanes de Cambrils es va celebrar el dissabte al Parc del Pescador

Els amants de la sardana van tenir una cita ineludible el passat dissabte, 28 d'agost, al Parc del Pescador en el 30è Aplec de Sardanes de Cambrils organitzat pels Amics de la Sardana de Cambrils.

Un any més, el parc es va omplir de sardanistes vinguts d'arreu de Catalunya i de fora de Catalunya que van ballar al ritme i la música de les Cobles La Flama de Farners i Reus Jove, formacions habituals en la trobada cambrilenca. La sessió de tarda es va iniciar cap a dos quarts de set, mentre que la sessió de la nit va començar a partir de dos quarts d'onze. Va ser a la nit, quan el Parc del Pescador va aglutinar una major afluència de gent, segons ha comentat la vicepresidenta dels Amics de la Sardana de Cambrils –Glòria Vilar– a Revista Cambrils Diari Digital. Vilar s'ha mostrat molt satifesta del volum de participants de l'Aplec d'enguany i ha comentat que a la nit "la festa va ser molt i molt animada, amb molta gent i molts participants ballant". De fet, la festa es va allargar fins gairebé les dues de la matinada. A més, molts dels participants van quedar-se a passar tot el cap de setmana a Cambrils, aprofitant la trobada sardanista, gràcies a una oferta hotelera facilitada per l'organització.

D'altra banda, donats els problemes que es van produir l'any passat amb l'empresa de càtering per organitzar el sopar de germanor, els Amics de la Sardana van decidir enguany no contractar cap servei de càtering. No obstant, es van muntar tot un seguit de taules, i els participants en la trobada van poder sopar-hi portant-se el seu propi menjar.

Comenta aquest article