Esports

Els equips del CB Cambrils es posen a punt per afrontar la nova temporada

Per Berta Ruiz

Un moment de l'entrenament de l'equip del Sènior B, ahir per la tarda

Des de meitats d'aquest mes d'agost, el Club Bàsquet Cambrils treballa en la posada a punt de tots els seus equips de cara a afrontar la nova temporada de competició 2010-2011. En aquestes primeres sessions, els equips realitzen un intens treball físic per aconseguir una bona forma física abans d'iniciar els partits de lliga. Enguany, el club comptarà amb un total de deu equips de competició, amb la novetat de la creació de l'equip sènior B, que l'any passat no va fer-se. Així doncs, si no hi ha més canvis, el CB Cambrils tindrà un equip sènior A, un sènior B, un júnior masculí, un cadet A masculí, un cadet B masculí, un equip infantil masculí i un preinfantil masculí. En categoria femenina, es comptarà amb un júnior, un cadet i un preinfantil.

Quatre altes i quatre baixes al sènior A

Pel que fa al primer equip del club, el sènior A, cal destacar que enguany presenta diferents novetats en la seva plantilla amb diferents altes i baixes. Els jugadors que es mantenen de la temporada passada són Rubén Martínez, Òscar Làzaro, Marc Ribó, Ignasi Esteve i Àlex Bravo. Com a novetats, el club incorpora el base Albert Rivallo provinent de La Selva del Camp de Segona Catalana i que ja havia jugat al club fa dues temporades, l'aler Txapu Esteve i els dos pívots Víctor Blasco i Carlos Blasco. També formaran part del sènior A, però amb fitxa del B, els jugadors Edu Piqué, Emmi Sanfilippo i Raimon Berengué. Pel que fa a baixes, deixen l'equip Javi Rojas, Ricardo Recuerda, Ramon Figueras i Ángel González. Toti Marsal seguirà conduint l'equip juntament amb Iban Robert. També està confirmat que Esteban Cervantes es farà càrrec del sènior B, Francesc Canaldas portarà el júnior masculí, Francesc Aixalà conduirà el cadet A masculí i Roger de la Cruz tindrà el cadet B. En l'apartat femení, Sergi Lou serà l'entrenador del júnior i Rubén Martínez del cadet.

Partits de pretemporada

Pel que fa als partits de preparació d'aquesta pretemporada per al sènior A, cal destacar que el primer serà el dia 3 de setembre a les 20.30 hores al Palau Municipal d'Esports contra el CB Salou i seguirà l'endemà a les 20 hores, també al pavelló municipla contra el Nàstic de Segona Catalana. També està previst que el dia 11 de setembre, el CB Cambrils disputi un altre amistós al pavelló del Nàstic.

Per altra banda, cal destacar que quan s'iniciï el curs escolar, el Club Bàsquet Cambrils també treballarà, com cada any, per configurar tots els seus equips de base a les diferents escoles cambrilenques.

Un moment del partit disputat durant l'entrenament entre els jugadors del Cadet A

Comenta aquest article