Societat

L'Institut de la Joventut d'Espanya subvenciona amb 3.500 euros un projecte d'ocupació jove a Cambrils

Per Redacció

A la imatge s'observa com un jove alumne de l'Escola Taller realitza feines de jardiner. Aquest centre també té com a objectiu la inserció laboral dels joves cambrilencs

Cambrils ha estat seleccionat per l'Institut de la Joventut d'Espanya (Injuve), depenent del Ministeri d'Igualtat, per a posar en marxa programes dirigits a aquest sector de població amb tres objectius: prevenir la violència de gènere, prevenir els embarassos no desitjats i millorar la inserció laboral. En el cas de Cambrils, l'Injuve subvencionarà un projecte d'ocupació laboral per un valor de 3.500 euros. A través d'aquesta ajuda es pretén recolzar al municipi per que desenvolupi programes d'emancipació juvenil, basats en la inserció laboral. Cal destacar, que a la província de Tarragona també ha estat seleccionada Riudecanyes, que rebrà 2.000 euros per portar a terme un programa de prevenció de la violència de gènere.

El director general de l'Injuve, Gabriel Alconchel, assenyala que amb el finançament d'aquests projectes des del Govern central, es fa una "aposta per l'administració local com la institució que està més a prop del jove, per ajudar als ajuntaments a posar en marxa programes dirigits a millorar la vida de la gent jove, per que siguin millors ciutadans, tinguin valors cívics positius i puguin mirar al futur amb més esperança i millors expectatives laborals.

Comenta aquest article