Societat

Tota l'Endenga posa a la venda la samarreta de la 19a Nit del Foc

Per Redacció

Per un preu de 10 euros es poden adquirir les samarretes de la 19a edició de la Nit del Foc

La samarreta de la 19a edició de la Nit del Foc ja està a la venda als establiments habituals. Al preu de 10 euros, es pot adquirir a La lluna, la bruna, al Port, i a Sabateria Pedrola, a la vila. També es podrà adquirir el mateix dia de la Nit del Foc, el proper 4 de setembre, a la tarda a la plaça d'Espanya i a la nit a la plaça del Setge. Des de la primera edició de la Nit del Foc, Tota l'Endenga ha fet i ha posat a la venda, any rere any, la samarreta de la festa.

6 colles de diables i 3 bèsties de foc

El programa de la 19a Nit del Foc ja està completament enllestit. L'esquema festiu serà similar al dels darrers anys amb el correfoc infantil, el proper 4 de setembre a partir de les 6 de la tarda a la plaça d'Espanya, com a primer acte. En aquest correfoc hi intervindran els Dimonis Infantils de Montblanc i el Drac Petit i l'Aligot de Montblanc. Un cop acabat el correfoc infantil es farà una xocolatada per a la canalla participant al correfoc i s'engegarà un espectacle de carrer a càrrec de Zèppelin.
A les 10 del vespre, a la plaça d'Espanya, és l'hora marcada com a concentració de les colles participants al correfoc i, mitja hora més tard, l'inici de la festa de foc pels carrers del Barri Antic. El correfoc d'enguany compta amb la participació del Ball de Diables de Sant Quintí de Mediona (Alt Penedès), el Ball de Dimonis de Vinaròs (Baix Maestrat), el Ball de Diables 7 Cervells de Jesús (Baix Ebre), la Colla de Ball de Diables Els Cagarrieres de Cambrils, el Ball de Diables de la Bisbal del Penedès (Baix Penedès), els Diables del Catllar (Tarragonès), l'Hydracus dels 7 Cervells de Jesús (Baix Ebre), la Bèstia de foc d'Albinyana Nyctalus Albinyanensis (Baix Penedès) i el Lluert i la Farnaca de Cambrils. També hi participaran el Grup de Timbalers Cop de Cap de Cambrils i el Marquès de los Vèlez.

Un any més, el correfoc s'acabarà a la plaça del Setge on tindrà lloc la "mascletà de nit". Enguany s'extremaran les mesures de seguretat en aquest acte final del correfoc, eixamplant el perímetre de seguretat. Per compensar la pèrdua de llocs a la plaça, s'ha previst, per part de l'Ajuntament, la instal·lació de més graderies pel públic.

La Nit del Foc, com ja és habitual, s'acabarà amb concert i ball al parc del Pinaret amb l'actuació dels grups 7 de Rock i En Viu.

Comenta aquest article