Esports

El Club Tennis Taula Cambrils tanca aquesta setmana el seu segon campus de tecnificació d'estiu

Per Berta Ruiz

Un moment dels entrenaments del campus, ahir a la tarda al Palau Municipal d'Esports
Un moment dels entrenaments del campus, ahir a la tarda al Palau Municipal d'Esports | Berta Ruiz

Aquest proper divendres, el Club Tennis Taula Cambrils tancarà la segona edició del seu campus de tecnificació d'estiu. Aquest va iniciar-se el passat 2 d'agost i ha comptat amb un total de 32 inscrits, no només de Cambrils sinó també d'altres punts de la demarcació de Tarragona i de fora de la demarcació com Lleida o Badalona. Durant la primera quinzena del mes, els entrenaments van repartir-se al matí i a la tarda, mentre que al llarg d'aquesta segona quinzena, el campus s'ha realitzat en sessions de tarda, de dilluns a divendres al Palau Municipal d'Esports.

El campus, que està dirigit pel president del club –Miguel Ángel González– i Josep Pajuelo, s'ha adreçat enguany a millorar la tècnica dels jugadors. De fet, tal com ha comentat González a Revista Cambrils Diari Digital, "numèricament, l'any passat hi va participar més gent, però enguany el campus ha millorat tècnicament i qualitativament, ja que una vintena dels inscrits al campus són jugadors que estan en competició". A banda de les intenses sessions de millora de la tècnica de joc, els participants en el campus també dediquen la part final dels entrenaments a fer diferents partits amistosos o petits tornejos entre ells més distesos.

La propera temporada, més equips en competició

D'altra banda, el Club Tennis Taula Cambrils ja està perfilant l'inici de la propera temporada de competició. Aquesta temporada 2010-2011, el club creixerà en nombre d'equips i disposarà de tres equips de promoció –federats–, dos dels quals seran masculins i l'altre serà femení, dos equips de Tercera Catalana i un equip de Segona Catalana. A banda d'aquests equips federats, el club també formarà equips de base que competiran en la lliga escolar.

Cal destacar també que, arran del primer curs de monitors de tennis taula organitzat pel Club Tennis Taula Cambrils amb el suport de la Federació Catalana de Tennis Taula el passat mes de juliol, el club cambrilenc disposarà de vuit nous monitors, els quals són integrants del mateix club.

Comenta aquest article