Esports

El Cambrils Unió guanya l'Alcover i perd contra el Torreforta en els dos darrers partits de pretemporada

Per Raquel Samaniego

Imatge del primer partit de pretemporada del Cambrils Unió a l'estadi municipal, contra el Reddis

El Cambrils Unió va jugar dijous de la setmana passada un nou partit de pretemporada. Era a l'estadi de l'Alcover, un equip que està a segona territorial, una categoria per sota del Cambrils Unió. L'equip cambrilenc va comptar amb bones accions de defensa i al mig del camp, tot i que li va faltar rematar moltes de les ocasions que arribaven a l'àrea. Cal destacar que l'equip va acabar amb 10 jugadors, doncs dels 16 convocats, hi havia molts que estaven lesionats i preferien recuperar-se per l'inici de la temporada, que serà el dia 12 de setembre a casa de l'Ampolla. El partit a Alcover va acabar amb un resultat de 3 a 4.

Derrota a Torreforta

A l'estadi del Torreforta les coses no van anar tan bé ahir a la tarda. La primera mitja hora va ser força bona ja que els cambrilencs van poder aguantar el domini dels tarragonins, però diverses errades defensives van fer possible que els de Torreforta marquessin els tres primers gols abans de la mitja part. En aquest partit també hi havia uns vuit jugadors de baixa, recuperant-se per poder estar en bones condicions quan comenci la temporada. Els de Torreforta, que estan en una categoria superior, van arribar a fer 5 gols, davant l'únic gol dels cambrilencs, que el va fer Edu Maestre.

L'equip, però, es mostra força positiu de cara a la propera temporada, ja que esperen treballar per poder ser més contundents davant de l'àrea. "És un equip ben plantat, amb bones expectatives, creatiu", diu el president del club, Eduard Martí. El proper partit serà al nou camp municipal de Cambrils el proper dissabte, a les 19 hores, contra el Móra la Nova. La setmana següent, també serà a casa contra l'Hospitalet de l'Infant, tot i que encara no es coneix l'hora en què es jugarà.

Comenta aquest article