Informació general

L’Ajuntament convoca dues beques per a realitzar els estudis d'Especialista Universitari en Cooperació Internacional

Per Redacció

El Departament de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de Cambrils atorgarà dues beques de 400 euros per cursar els estudis d'Especialista Universitari en Cooperació Internacional, que s'imparteix a la Universitat Rovira i Virgili.

Per optar a aquesta beca, cal que els sol·licitants entreguin una carta avalada per alguna ONG membre del Consell Consultiu Ciutat Solidària de Cambrils, així com el certificat de matrícula en els estudis. L'especialitat treballarà temes com els problemes globals al món actual; la política de cooperació internacional al desenvolupament; les accions i intervencions al nord i al sud; les diferències de gènere, cultura, salut, educació i medi ambient en relació al desenvolupament.

Les sol·licituds han de presentar-se a l'Oficina d’Atenció Ciutadana de dilluns a dijous, de 8:30 a 18 hores i divendres de 8:30 a 14 hores. La data límit d'entrega de sol·licituds és el proper 20 de setembre. Per a més informació es pot trucar al 977.79.45.79, marcant l'extensió 3301.

Comenta aquest article