Informació general

CiU qualifica "d'engany i frau" que Cambrils surti als mitjans de comunicació com un exemple d'eradicació del "top manta"

Per Redacció

Venedors ambulants al passeig litoral del Cap de Sant Pere amb el material exposat a peu del carril bici, l'agost de l'any passat

Arran de tota la problemàtica que s'està produint al voltant de la venda ambulant il·legal, des del grup municipal de CiU s'ha emès un comunicat de premsa sobre aquesta qüestió.

Segons es manifesta en aquest comunicat de CiU: "en els darrers dies hem vist i sentit a diferents mitjans de comunicació com l'equip de govern enfoca i resol a Cambrils la problemàtica dels "top manta". La informació que s'ofereix per part de l'equip de govern de l'Ajuntament de Cambrils és que per fer front a la problemàtica al voltant de la venda il·legal és multar als compradors. Des del grup municipal de CiU valorem positivament tots els esforços que es fan per intentar eradicar la venda il·legal a la nostra població, però la realitat és que mai havíem vist pels carrers tants venedors com enguany, al passeig, davant del port des del començament fins al final, a la plaça de l'església de Sant Pere o en qualsevol carrer o cantonada".

Donada la polèmica que aquests dies a sorgit als mitjans de comunicació i "veient que Cambrils surt com un municipi que sap resoldre-ho, des de CiU no podem més que denunciar aquest engany/frau per part de la regidora i de l'equip de govern municipal, doncs la realitat que vivim és molt diferent". Tot i això, CiU també ha volgut fer una sèrie de consideracions sobre aquest tema: "la policia municipal dels municipis turístics no té prou efectius per fer front a aquest problema"; "són necessaris altres estaments institucionals per fer front a la venda il.legal com la Generalitat de Catalunya i el Govern de l'Estat"; "els compradors de productes "top manta" tenen part de responsabilitat de la seva venda" i que "els venedors que veiem als carrers, no s'enriqueixen i, senzillament malviuen amb aquesta feina".

Comenta aquest article