Societat

10 actuacions i una àmplia varietat d'estils configuren la 9a edició de la Nit d'Artistes de Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

La Banda de la Gamba, en un moment de la seva actuació

L'humor, l'acrobàcia, l'explicació d'un conte i la música de diferents estils es van donar cita, enguany, a la novena edició de la Nit d'Artistes de Cambrils, que es va celebrar aquest passat dissabte a l'amfiteatre del Parc del Pinaret. En el decurs de les tres hores d'actuació van sortir a l'escenari tot un reguitzell d'artistes locals en un variat i policromàtic repertori d'actuacions.

10 actuacions

La Nit d'Artistes va començar amb el monòleg de Pere Martí que portava per títol Anem a veure el partit?. El mateix Pere Martí, com a conductor i presentador de l'espectacle, va anar donant pas a la resta d'actuacions. El va seguir els Carta Blanca, amb el seu ritme de rap i hip hop i Francesc Gilabert, que va cantar i ballar una cançó composada i produïda per ell, que porta per nom Sklábos. Amb aquestes actuacions es va arribar al final de la primera part.
La segona part es va iniciar amb els Jukebox que van oferir versions de temes de punk-rock. Els va seguir Trescuartos que acompanyat de Niz va oferir els seus temes a ritme de rap. A continuació va ser l'hora de l'humor de l'Eugenio cambrilenc. Marc Gibert va fer una imitació acurada d'aquest gran humorista i de la seva particular posada en escena. Després de l'humor va venir l'hora de l'acrobàcia, a la recer d'un dels pins del Pinaret, amb nTlades, un espectacle de cabaret aeri que va captivar els espectadors.

Tres parts

La tercera part de l'espectacle es va encetar amb un altre grup de músics cambrilenc, el Jazz Quintet Cambrils, que van interpretar peces de jazz. Els havia de seguir l'actuació d'Arnau Colom però, tal com ja avisava el programa de mà, no era segura la seva presència i l'Arnau no va poder ser-hi present. A continuació va tornar a sortir a l'escenari Niz que, acompanyat de Javi, van fer una demostració de beat box. La Nit d'Artistes la va cloure Rosanna Andreu que va explicar un conte eròtic del Decameró. Fora ja del programa, Joan Colom va posar el punt i final amb la seva improvisada actuació.
La vetllada va comptar amb la presència de la Banda de la Gamba, la formació musical encarregada de tocar entre número i número. Aquesta formació estava formada per Apel·les Carod, Pau Fargas, Álvaro Galera, Jacint Guillemat i Albert Recasens. En el decurs de l'espectacle, la NAC va fer el sorteig de premis per la gent que la setmana anterior havia anat amb disfresses a la Rua Riu.

Comenta aquest article