Esports

El FC Cambrils comença la temporada amb moltes cares noves i amb Joan Ferraté "Rufino" a la banqueta

Per Lluís Rovira i Barenys

Jugadors del FC Cambrils fent l'escalfament en un dels entrenaments d'aquesta setmana

Moltes cares noves a la represa de l'activitat a les files del FC Cambrils que aquesta setmana ha iniciat els entrenaments de cara a la temporada 2010 - 2011. D'entrada només 8 dels jugadors de la temporada anterior continuen al club. Aquest jugadors són Albert Viñas, Jordi Llorens, Santi Acedo, Ivan Robles, Toni Barreda, Dani Robles, Andreu Ferré i Pedro. D'altra banda, pel que fa a incorporacions, de moment es compta amb Gerard Llobet, Jorge Delgado i Víctor Solà provinents de La Canonja; Gerard Moreno, provinent de l'Hospitalet; Samu, provinent del Nàstic B; Borràs, provinent de les Borges del Camp; David i Hugo, provinents del Marina i Eze, provinent de la UCF Cambrils. També s'està a l'espera de la incorporació de quatre jugadors provinents del juvenil de la UCF Cambrils; Pau, Ruben, Marc Viñas i Jaime.
La renovació també afecta a la banqueta. Joan Ferraté "Rufino" és el nou entrenador del FC Cambrils i Josep Pajuelo farà les tasques de segon entrenador a part de portar l'equip d'infantils.
Pel que fa al futbol base, el president del club, Mingo Capafons, es mostra optimista en, al menys, disposar d'un equip per categoria, des de menys de 6 anys fins a juvenils.

Partits de pretemporada

Aquest proper diumenge el FC Cambrils disputa el seu primer partit de pretemporada a casa, a les 8 del vespre, davant l'Hospitalet, equip de 2a Territorial. El següent partit es jugarà el 15 d'agost davant el Tancat, també de 2a Territorial.
A continuació, els següents partits es jugaran el 22 d'agost al camp del Constantí i el 29 d'agost, a casa, davat el Mas Pellicer.

Joan Ferraté "Rufino" i Josep Pajuelo, en un dels entrenaments d'aquesta setmana a les instal·lacions municipals

Comenta aquest article