Esports

Els ciclistes Alejandro Sánchez i Edgar Curto es proclamen campions provincials de les seves categories

Per Redacció

Alejandro Sánchez va aconseguir la primera posició i es va proclamar campió provincial

El passat dissabte es va celebrar a la localitat veïna de Vila-seca una nova carrera de la Copa Catalana, a la vegada que també el Campionat provincial de Tarragona. Es tractava d'un circuit d'1,2 quilòmetres de llarg i en el que de nou participaven els dos ciclistes cambrilencs Alejandro Sánchez i Edgar Curto. El primer d'ells, de la categoria aleví de segon any, havia de donar deu voltes per completar 12 quilòmetres. Segons el ciclista, el circuit es va fer pesat per les seves dues llargues rectes, així com per la intensa calor que van patir.

La sortida va ser molt ràpida i així es va mantenir durant tota la carrera, caracteritzada per haver molts atacs. Alejandro va respondre i va poder fer un fort atac i va marxar al capdavant en solitari. Poc va durar, perquè cinc dels seus rivals van arribar al mateix nivell i van aconseguir neutralitzar l'escapada del cambrilenc, arribant a l'última volta jugant-se la victòria a l'esprint. Alejandro va ser el més ràpid i va aconseguir així la primera posició de la carrera, proclamant-se campió provincial. Amb aquest, ja són sis títols consecutius que aconsegueix el jove cambrilenc.

Edgar Curto, també campió provincial

La categoria de l'Edgar Curto, que pertany als alevins de primer any, va donar set voltes al circuit de 1,2 quilòmetres de recorregut. En les primeres quatre voltes, tots van anar bastant agrupats, tot i que en el transcurs de la cinquena volta, després d'un sèrie d'intents, es van escapar l'Edgar i un altre corredor, mantenint-se al davant fins arribar a la línia de meta. Després d'un ajustat esprint, l'Edgar va entrar en segona posició, proclamant-se al mateix temps també campió provincial.

Ara hi haurà una aturada de descans, i a partir del 29 d'agost es tornarà a reprendre el Campionat amb noves proves. La primera d'elles serà novament a la població tarragonina de Cunit.

L'Edgar Curto, en la categoria aleví de primer any, també va aconseguir la primera posició

Comenta aquest article