Esports

L'equip Burbujas Freixenet s'endú les 24 Hores de Vòlei Platja de Cambrils

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de la final de les 24 Hores de Vòlei Platja, ahir a la tarda, a la platja del Regueral

L'equip Burbujas Freixenet va ser el guanyador de les 24 Hores de Volei Platja que des de la tarda del passat dissabte fins ahir a la tarda s'han disputat a la zona esportiva de la platja del Regueral. El Burbujas Freixenet, integrat per Judith Codorníu, Cristóbal Ramírez, Dídac Jiménez i Thibault Rossard, es va imposar a la final als Ronaldo's, equip format per Jonhatan Sánchez, Oriol Martínez i Marc Martínez, en un partit que es va disputar ahir a les 6 de la tarda enmig d'una gran expectació. Moments abans s'havia disputat el partit per al tercer i quart lloc. La victòria va ser per L'ull de l'huracà, integrat per Raul Viz, David Sugranyes i Ricardo Busconi, que es va imposar a Los Tortoise, format per Jordi Garcia, Aitor Briz, Ángel Guillén i Marc Miquel.

Els guanyadors van rebre el trofeu, una medalla i un regal a més d'un val de compra de 200 euros a les botigues Kokua.
En les 24 Hores de Volei Platja, que enguany arribava a la 15a edició hi han participat 24 equips i un centenar de participants arribats d'arreu de Catalunya.

Enguany s'ha recuperat el format de les 24 hores després que els dos darrers anys es disputessin les 12 hores de volei platja. Aquesta reducció de la competició es va decidir arran d'uns problemes d'ordre públic en l'edició del 2007. Enguany, segons han comentat des de l'organització de la competició, no hi ha hagut cap problema i tot ha discorregut amb normalitat.
L'equip Burbujas Freixenet, guanyadors de la competició

L'equip Los Ronaldo's, els segons classificats

Comenta aquest article