Informació general

Emotiu adéu a Marta Acosta

Per Redacció

Ahir a les 11 del matí, a l'església de Santa Maria de Vilafortuny, es van celebrar els funerals per Marta Acosta, la cambrilenca que va morir en l'allau humana que es va produir als accessos de la Love Parade de Duisburg. L'església va quedar petita davant la nombrosa presència de gent que van voler donar el darrer adéu a la Marta i acompanyar la família en aquests moments tan dolorosos.
A la cerimònia hi van assistir diferents autoritats, locals i territorials, així com molts amics i companys de la família. Després de la cerimònia religiosa, el cos de la Marta va ser traslladat al lloc d'origen familiar Fuente Álamo (Múrcia), on es va fer l'enterrament.
Ahir per la tarda, a Tarragona, se celebraven els funerals per Clara Zapater, l'altra víctima mortal d'aquest trist succés.

Cal dir que l'Ajuntament de Cambrils, a través d'un comunicat de premsa enviat el dia abans advertia que per desig exprés de la família es faria una cerimònia íntima i, per tant, "sense la presència de mitjans de comunicació". També es demanava respecte a la voluntat expressada per la família i que es tingués en compte el seu dolor a l'hora de fer la feina periodística.

Comenta aquest article