Cultura

El Cambrirock promocionarà l'activitat musical tarragonina a través de "El Crit de la Cultura Village"

Per Redacció

Imatge de públic assistent a un dels concerts de la passada edició del Cambrirock

El Cambrirock presenta aquest any una important novetat amb l'objectiu d'ajudar en la difusió de l'activitat musical de la demarcació de Tarragona. A través d'una iniciativa anomenada "El Crit de la Cultura Village", el Cambrirock ofereix un espai dins el festival per a que totes aquelles associacions relacionades amb la música puguin promocionar-se.

D'aquesta manera, ja siguin associacions de músics, impulsors d'altres festivals o responsables de concursos musicals, tots podran disposar d’un estand durant els quatre dies del festival on podran donar a conèixer la seva activitat. De la mateixa manera, l'organització del festival realitzarà un vídeo divulgatiu on hi tindran el seu espai cadascun dels participants.

Els interessats en prendre part en aquesta iniciativa poden enviar un correu electrònic demanant informació a l'adreça info@cambrirock.com. El Cambrirock 2010 se celebrarà entre els dies 19 i 22 d'agost a Cambrils i està impulsat per l'Ajuntament de Cambrils i l'Associació de Músics de Cambrils. L'abonament per als tres dies és de 48 euros i es pot comprar de forma anticipada al PIJ de Cambrils, al Patronat de Turisme de Cambrils, al Quick de Reus o als discos Arsys de Tarragona. També es poden aconseguir a través de la xarxa Ticketmaster, el Servicaixa o la web www.cambrirock.com.

Comenta aquest article