Esports

El ciclista cambrilenc Edgar Curto es proclama vencedor de la prova de Cunit, mentre que Alejandro Sánchez acaba sisè

Per Redacció

Edgar Curto amb la copa de campió a la prova de Cunit, el passat 25 de juliol

El passat diumenge 25 de juliol es va celebrar a la localitat de Cunit una nova cursa de la Copa Catalana, en un dels circuits més durs dels campionat, el qual es va fer encara més dur a causa de la forta calor. En aquesta ocasió, els dos joves ciclistes cambrilencs –Alejandro Sánchez i Edgar Curto– hi van tornar a participar.

A la categoria de l'Edgar Curto, els ciclistes van haver de donar un total de vuit voltes, completant un recorregut de 9,6 quilòmetres. En les cinc primeres voltes, els corredors van anar força agrupats, tot i que en la pujada de la sisena volta un corredor va atacar, al qual només va poder-lo seguir el cambrilenc. Els dos ciclistes van arribar junts fins a l'inici del descens, on Curto va marcar un fort ritme i va aconseguir marxar en solitari, augmentant la distància entre els seus perseguidors durant les dues darreres voltes. Finalment, va creuar la línia de meta en solitari, amb un clar avantatge per sobre del grup perseguidor, proclamant-se vencedor de la prova.

Alejandro Sánchez, sisè

Per altra banda, en la categoria de l'Alejandro, els corredors van haver de fer un total de deu voltes a un circuit d'un quilòmetre de recorregut. El cambrilenc va mantenir-se en les primeres posicions durant les cinc primeres voltes, però després, a causa de la forta calor, les forces del cambrilenc van defallir i no va poder mantenir-se al capdavant. Finalment, va entrar a la línia de meta en la sisena posició.

Aquest proper diumenge 1 d'agost a Vila-seca, tindrà lloc la propera cursa corresponent a la Copa Catalana i també al Campionat provincial de Tarragona. Després, hi haurà una aturada de la competició fins el dia 29 d'agost quan es reprendrà el campionat a Cunit.

Un moment de la prova de l'Alejandro Sánchez a Cunit. El cambrilenc és el que està situat al centre de la imatge amb mallot vermell

Comenta aquest article