Esports

La nedadora cambrilenca Noelia Garcia, guanyadora de 12 medalles aquesta temporada, és rebuda per l'alcalde

Per Redacció

Noelia Garcia durant la trobada amb l'alcalde, juntament amb els seus pares i el seu germà. En la imatge, la nedadora llueix les quatre medalles aconseguides al passat campionat d'Espanya

L'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges– va rebre ahir a una de les nedadores més prometedores del Cambrils Club Natació, la Noelia García, de 12 anys d'edat i guanyadora de 12 medalles al llarg d'aquesta temporada 2009-2010.

Entre els diferents podis aconseguits per la jove nedadora, destaquen la medalla d'or a la prova dels 200 metres lliures aconseguida al campionat de Catalunya aleví d'hivern el passat mes de febrer; la medalla d'or a la prova dels 4x200 metres lliures aconseguida amb la selecció catalana al campionat d'Espanya infantil –disputat a Madrid aquest mes de juliol– i les dues medalles d'or aconseguides a les proves dels 100 metres papallona i els 200 metres papallona als campionats de Catalunya aleví d'estiu. A aquestes medalles d'or, cal sumar-li sis medalles més de plata i dues de bronze.
 
Segons va explicar la Noelia Garcia durant la recepció amb l'alcalde, entrena dues hores cada dia i recorre una mitjana de 5.000 metres diaris nedant a la piscina del Palau Municipal d'Esports. Tot i la seva joventut, s'ha convertit en la nedadora cambrilenca que ha guanyat més medalles en una mateixa temporada i en la segona en la història del Cambrils CN en aconseguir una medalla d'or, una de plata i dues de bronze en els campionats d'Espanya.
 
Per la seva part, l'alcalde –Robert Benaiges– va voler felicitar-la i animar-la a continuar treballant com fins ara. A més, va obsequiar-la amb una de les edicions institucionals del llibre "Cambrils Festiu" i una reproducció en miniatura de plom de la figura folklòrica del Marquès de Los Vélez. Durant la visita, la jove nedadora, acompanyada de la seva família, va mostrar-li al batlle les medalles aconseguides.

Comenta aquest article