Informació general

Política

ERC fa pública la seva llista de Tarragona per al Parlament

Per Redacció

Fotografia de part dels integrants de la llista d'ERC, que va ser presentada ahir al matí
Fotografia de part dels integrants de la llista d'ERC, que va ser presentada ahir al matí | Cedida

ERC va presentar ahir al matí al Far de la Banya de Tarragona la seva llista per Tarragona a les eleccions del Parlament de la propera tardor. L'encarregat de fer-ho ha estat el seu cap de cartell, Sergi de los Rios, que va estar acompanyat dels altres integrants d'aquesta llista, que engloba gent del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Concretament, els que segueixen a Sergi de los Ríos són: Josep Lluís Salvadó, de la Ràpita; Empar Pont, de Reus; Sònia Bertomeu, de Deltebre; i Joan Gibert, del Vendrell. Cal destacar, que dels 18 que formen la llista, i dels 10 suplents, no hi ha cap representant cambrilenc. 

Sergi de los Rios va voler destacar que es tracta d'una llista plural, tant pel que fa al territori, com a l'experiència que s'acumula. El cap de llista va recordar que ell ja és diputat, mentre que Lluís Salvadó és el Delegat del Govern a les Terres de l'Ebre i Empar Pont Tinent Alcalde a l'Ajuntament de Reus. "És una candidatura forta, amb experiència tant a Govern, com als ajuntaments i a la direcció del partit, per a un projecte fort i valent", va destacar de los Rios.

A més, també va explicar que es tracta d'un moment crucial perquè el debat ja no se situa al voltant de la reedició del Govern Tripartit, sinó de la necessitat de fer un pas endavant cap a la independència: "Som en una cruïlla de camins i nosaltres des del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre ja hem decidit cap a on volem anar". En aquest sentit també va destacar la importància de defensar el territori, tant des de les institucions com des del Parlament. L'objectiu d'ERC és mantenir els tres diputats que va assolir tant el 2003 com el 2006 i treballar per acostar-se al quart.

Comenta aquest article