Societat

El Dj Genaro Technaro guanya el 3r concurs de DJ's Ciutat de Cambrils organitzat per l'AMEC

Per Raquel Samaniego

El Dj Genaro Technaro, a la imatge, va guanyar dissabte el tercer concurs de DJ's

El dissabte, des de les 8 de la tarda i fins les 3 de la matinada, el passeig de les Palmeres va reunir nombrosos seguidors de la música techno, hardtechno, minimal, house, electro, trance i drum and bass. El motiu, la final del tercer concurs de DJ's de Cambrils. Dues setmanes abans, el divendres i dissabte 9 i 10 de juliol, ja es van celebrar les semifinals, proves de les que van sortir els 6 finalistes que aquest passat dissabte competien per endur-se els 300 euros de premi i la possibilitat de punxar en el Festival Sunfec, de l'11 de setembre, organitzat per l'Associació de Música Electrònica de Cambrils (AMEC).

El guanyador de la nit va ser Gerard López, conegut com a Dj Genaro Technaro, de la població lleidatana de Ponts, quedant per darrera d'ell Diego Monterubio, de Sant Sebastià. La resta de rivals van ser
Eli Enken de Salou (Tarragona), Andy Laguna de Vilanova i la Geltrú (Barcelona), Lluís Ribalta de Lleida i David Rodríguez de Tàrrega (Lleida). Enguany, l'organització del concurs ha rebut un total de 28 maquetes que han arribat de les diferents demarcacions catalanes i tres més procedents del País Basc.

El primer en punxar va ser Dj David Rodríguez, un dels sis finalistes del concurs

Comenta aquest article